Dezintoxificarea rapida (full contact 4 zile DZT+3 zile Slow motion= 7 zile) DTZU Terapia Magica.ro

Imagini pentru dezintoxicare rapida foto

Dezintoxificarea urgenta (full contact 4 zile DZT+3 zile Slow motion= 7 zile) In timpul dezintoxificarii(DZT) nu se mai ia medicamentele pe care le-ati luat pana acum!

Vom face 4 zile DZT(dezintoxificare) si 3 zile (slow motion).O sa incepem in prima zi asa :

La ora 5.40h dimineata luati un medicament pt durere (algocamin sau nurofen), la ora 6h beti doua pahare de bauturica magica, apoi din ora in ora cate un pahar de bauturica magica(exemplu de ore cu BM ora 7h,8h,9h,10h..) pana va culcati(aprox ora 23h), medicament pt durere de cap va trebui sa luati si la ora 14h apoi la ora 18h iar la ora 21h luati un somnifer(va recomand Valeriana ca somnifer).

Masa de pranz sa fie pui cu orez fiert neaparat!!! micul dejun sau cina sa fie ceva din lista cu alimentatia grupei de sange dar aliment benefic sau neutru.Asa va trebui sa procedati timp de 4 zile.

Din a cincea zi incepem slow motion care va dura 3 zile si veti proceda in felul urmator: dimineata la ora 6h beti doua pahare de BM pe stomacul gol cu o ora inainte de a manca sau a bea ceva si apoi din doua in doua ore cate un pahar de BM pana va culcati, (exemplu de ore pt BM : 8h,10h,12h,14h….) nu mai e nevoie de medicament pt cap si nici de orez cu pui.

Dupa aceste zile (4DZT+3 Slow motion=7 zile) o sa facem curatarea ficatului.

-Nu incepeti aceasta metoda fara sa aveti o recomandare .

-Tineti legatura cu voluntarul repartizat de la centrul Terapia Magica.ro

Articole create 60

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus