Reţeta marelui vindecător Valeriu Popa, pentru BITTER SUEDEZ – tratează foarte bine cancerul şi face minuni în zeci de boli.

🌾,,Bitterul suedez este o tinctură din ierburi amare, ce tratează de sute de ani cele mai diverse boli, fiind considerat o licoare miraculoasă care prelungeşte viaţa. Bitterul suedez a fost creat în Evul mediu de renumitul savant şi alchimist Paracelsus, preocupat să realizeze un elixir din plante care să menţină vigoarea şi tinereţea organismului uman.

În timp, s-a dovedit că numeroasele ierburi tămăduitoare au efecte benefice asupra sănătăţii, leacul dobândind astfel o celebritate binemeritată.

Formula veche conţine 20 de plante, în anumite proporţii, însă, în ciuda popularităţii sale ca leac, nici până în prezent nu se ştie cu precizie care este reţeta originală. Iată şi varianta bioterapeutului Valeriu Popa (1924 – 1997), o legendă a vindecărilor spectaculoase, care a făcut miracole în cazuri la care medicii s-au declarat neputincioşi.

Bitterul suedez este o tinctură din ierburi amare, ce tratează de sute de ani cele mai diverse boli, fiind considerat o licoare miraculoasă care prelungeşte viaţa. Bitterul suedez a fost creat în Evul mediu de renumitul savant şi alchimist Paracelsus, preocupat să realizeze un elixir din plante care să menţină vigoarea şi tinereţea organismului uman.

bitter-valeriu-popa

În timp, s-a dovedit că numeroasele ierburi tămăduitoare au efecte benefice asupra sănătăţii, leacul dobândind astfel o celebritate binemeritată. Formula veche conţine 20 de plante, în anumite proporţii, însă, în ciuda popularităţii sale ca leac, nici până în prezent nu se ştie cu precizie care este reţeta originală. Iată şi varianta bioterapeutului Valeriu Popa (1924 – 1997), o legendă a vindecărilor spectaculoase, care a făcut miracole în cazuri la care medicii s-au declarat neputincioşi.

Bitter Suedez – Reţetă Valeriu Popa Ingrediente

30 gr. aloe – frunze 10 gr.

10 gr răşină de brad

5 gr. şofran (rădăcina) sau stânjenel (rădăcină)

10 gr. salcâm (flori)

10 gr. dafin (frunze) sau scorţişoară pisată

20 gr. frasin (frunze)

10 gr. fenicul sau anason

20 gr. troscot sau rădăcină de rubarbă

20 gr. genţiană (sau 50 gr. pelin şi 5 gr. anghinare)

10 gr. scaiete (rădăcină)

10 gr. angelică

20 gr. ienupăr (boabe pisate)

20 gr. soc

30 gr. ţintaură

20 gr. tătăneasă

20 gr. rostopască

20 gr. salvie

20 gr. odolean

20 gr. coriandru

20 gr. anghinare

30 gr. gălbenele

30 gr. sunătoare

25 gr. ciuboţica – cucului

30 gr. urzică

30 gr. pufuliţă cu flori mici

30 gr. coada – calului

30 gr. coada – şoricelului

30 gr. unguraş

25 gr. traista – ciobanului

25 gr. vâsc

30 gr. pedicuţă

25 gr. osul iepurelui

30 gr. cimbru

30 gr. pătlagină

Mod de preparare Amestecul de plante se pune într-un recipient din sticlă, iar peste el se toarnă 3 litri de alcool de 38 – 40 de grade. Se lasă la macerat timp de 14 zile. În toată această perioadă, conţinutul se amestecă de 2 ori pe zi. La final, se strecoară prin tifon şi se toarnă în sticluţe mici, închise la culoare. Licoarea miraculoasă poate fi păstrată ani de zile. Cu cât stă mai mult, cu atât efectul este mai intens.

Mod de administrare.

Profilactic, se iau 2 linguriţe de bitter pe zi, una dimineaţa şi una seara. Linguriţa de bitter suedez se diluează în 125 ml. ceai de plante sau apă, şi se ia cu 30 de minute înainte de masă. De regulă, se foloseşte în cure de 3-6 săptămâni. În bolile maligne, se iau 2-3 linguri de bitter pe zi, după cum urmează: câte 1 lingură diluată în 125 ml. apă sau ceai de plante – prima se ia cu jumătate de oră înainte de masa de dimineaţa, iar celelalte cu jumătate de oră după masă.

Efecte curative: Sprijină sistemul imunitar Tratează foarte bine cancerul Curăţă sângele, stimulează circulaţia Ajută în anemie şi reumatism Rezultate bune în vindecarea paraliziei Ajută în vindecarea epilepsiei Elimină viermii intestinali, chiar şi tenia Ajută în constipaţie

Elimină neplăcerile gazelor intestinale Este de mare ajutor ficatului în toate bolile sale Duce la dispariţia indispoziţiilor Ajută la vindecarea secreţiilor vaginale Reglează ciclul menstrual Vindecă hemoroizii (pe lângă cura internă, hemoroizii se umezesc des cu acest bitter)

Foarte eficient în caz de febră ⇒ Pentru dureri de gât ( când gâtul este roşu şi inflamat, se înghit încet 3 linguriţe pe zi, diluate în ceai).

⇒ Pentru dureri de stomac, se ia, la o criză, 1 lingură.

⇒ Pentru colici, se iau 3 linguri, încet, una după alta.

⇒ Pentru hidropizie, se ia câte 1 lingură în puţin vin alb natural, dimineaţa şi seara, timp de 6 săptămâni.

⇒ Pentru vindecarea icterului, se ia câte 1 lingură de 3 ori pe zi, şi se aplică comprese pe ficatul inflamat.

⇒ În caz de tuberculoză, se iau 3 linguriţe pe zi, timp de 6 săptămâni. ⇒ Pentru dureri de urechi şi vâjâit în urechi: se umezeşte o bucată de vată şi se  introduce în ureche –  redă chiar şi auzul pierdut.

⇒ Este foarte bun pentru negi, cicatrice, tăieturi, răni, umflături, vânătăi.

⇒ Pentru vindecarea aftelor, băşicilor de pe limbă sau altor afecţiuni care apar pe limbă: se umezesc sistematic cu acest bitter.

⇒ Calmează durerile de dinţi: se  ţine în gură un amestec din puţină apă şi 1 lingură de bitter, sau se pune o compresă înmuiată pe dintele dureros – durerea dispare, iar infecţia se retrage.

⇒ Vindecă eczemele de orice fel şi bubele din nas: acestea se umezesc bine şi des.

⇒ Ajută vederea, vindecă cataracta, ȋnlăturându-le ochilor roşeaţa, durerea şi injectarea: se umezeşte coada ochilor sau se pune o bucată de pânză umezită cu bitter pe ochii închişi.

⇒ Alungă durerea de cap şi ameţeala, şi întăreşte creierul şi memoria: se miroase sau se inspiră des, se umezeşte cu bitter baza craniului. Precauţii, contraindicaţii Toate cantităţile indicate trebuie diluate cu ceai de plante sau apă. Nu se consumă lapte înainte şi după administrare. Nu se administrează femeilor gravide sau celor care alăptează.

Articole create 80

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus