Curățarea Colonului cu Clismă cu Cafea: Cum se Face

Detoxifierea colonul este vitală pentru purificarea organismului de toxine. Acest procedu poate fi costisitor atunci când se urmează un tratament medicamentos. Clisma este, pe de altă parte, o metodă mult mai ingenioasă şi mai eficientă pentru curăţarea colonului, prin detoxifierea ficatului încărcat de impurităţi.

Cafeaua ca medicament  Clismele clasice au la bază soluţii preparate din ceaiuri medicinale sau apă caldă. O variantă ceva mai nouă, şi care dă roade fantastice, este clisma cu cafea. Ştim despre cafea că este un ingredient cu efecte digestive puternice, cu rol în stimularea bilei şi a procesului de eliminare a toxinelor. Ingerată sub formă de licoare, cafeaua este un medicament minunat pentru persoanele afectate de bilă leneşă, fiere sau digestie lentă. Clisma cu cafea a fost introdusă prima dată ca experiment într-o clinică din SUA, sub numele de Gerson. Terapia Gerson (clisma cu cafea) s-a dovedit a fi o metodă miraculoasă pentru tratarea bolilor intestinale cronice şi a cancerului (în special la ficat), şi de aceea faima ei s-a răspândit rapid în toată lumea.

Cum se face clisma cu cafea?

– Se adaugă 3 linguri de cafea naturală în 2 litri de apă plată, distilată sau de izvor, când aceasta fierbe – Se lasă 3 minute să fiarbă, apoi focul se dă la mic şi se mai lasă încă 20 de minute – După răcire, se separă zaţul de cafea şi se introduce în clismă la temperatura corpului – Înainte de efectuare clismei, se recomandă folosirea unui lubrificator (ex. ulei de măsline) – Se stă culcat pe spate pe partea dreaptă într-o parte şi se introduce vârful de plastic al clismei în orificul anal – Dacă folosiţi o clismă în formă de pară, apăsaţi încet pe para clismei pentru a introduce soluţia în colon – Dacă folosiţi o clismă în pâlnie, se va deschide robinetul pentru a permite soluţiei să pătrundă în colon – Se poate folosi şi un irigator – Soluţia (cel puţin jumătate de litru) trebuie să stea 10-15 minute în colon pentru activarea funcţiei acestuia – Prin absorbţia cofeinei din cafea prin venele hemoroidale, clisma va stimula secreţia bilei, va deschide canalele biliare şi va activa funcţia colonului pe termen lung pentru evacuarea rapidă a toxinelor – Clisma cu cafea se poate face şi de 2 ori pe zi la bolnavii cronici, dar în rest se poate face o dată la 3 zile Atenţie!  Clisma cu cafea nu se face seara, înainte de culcare. La început, clisma creează disconfort, însă în timp corpul se va obişnui. La unele persoane care suferă de boli cornice, acest procedeu poate da stări de greaţă, datorită detoxifierii bruşte. Când clisma este efectuată greşit, pot apărea leziuni grave. Cereți sfatul medicului înainte de a face o clismă cu cafea.

Articole create 86

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus